Auto-Szum Kft.
Márkafüggetlen autószerviz


Auto-Szum Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. a Nemzeti Közlekedési Hatóság által bejegyzett és felügyelt márkafüggetlen gépjármű szerviz.

2007-ben alakult meg (több, mint 15 éves szakmai tapasztalat birtokában) személy és kistehergépjárművek teljes körű szervizfeladatainak ellátására. Számos elégedett ügyfélre tettünk szert az évek során. Kellő jártassággal és kapcsolatrendszerrel rendelkezünk ahhoz, hogy az aktuális feladatokat a legmagasabb szinten láthassuk el.

Cégünk a piaci elvárásoknak megfelelően folyamatosan fejlődik. Műhelyünk 2012-ben a Nemzeti Közlekedési Hatóság által kijelölt Műszaki Vizsga Állomást helyezett üzembe. A ezáltal a szerviz folyamatos minőségi ellenőrzése biztosítja a javítások magas színvonalát.


Célunk, hogy biztosítsuk ügyfeleinknek az üzembiztos, megbízható gépjármű használatot, emellett tovább növeljük elégedett ügyfeleink számát.Műszaki vizsgáztatás
IV. kerület - Újpest


Trabanttól a Tesla-ig mindennemű személy és kisteherautó, valamint gázüzemű és elektromos autó műszaki vizsgáztatását vállaljuk.

Nemcsak a Nemzeti Közlekedési Hatóság (NKH) szabályainak, elvárásainak kell gépkocsijának megfelelnie, hanem az ön és családja, valamint környezetének biztonságos közúti forgalomban való részvételéhez elengedhetetlen a gépkocsi kifogástalan állapota.

A vizsgát megelőzően felmérjük a gépjármű állapotát, amennyiben az átvizsgálás során javítást igénylő hibákat, hiányosságokat találunk, árajánlatot készítünk a javításra. Az árajánlat elfogadása után a gépjárművet felkészítjük a vizsgára, megjavítjuk.


FOLYAMATOS MŰSZAKI VIZSGA AKCIÓK: 13.990 FT -TÓL! Tovább a Műszaki Vizsgáztatás menüpontra.SZOLGÁLTATÁSAINK