Karosszéria javítás, fényezés

Lakatos és Fényezési munkák

Sérült illetve karambolos gépjárművek teljes körű karosszéria javítását vállaljuk. Helyszíni kárfelvételt végzünk szervizünkben.

A karosszéria javításhoz elsősorban gyári, eredeti alkatrészeket használunk fel. Azonban lehetőség nyílik bontott vagy használt alkatrészek beépítésére is. Ahhoz, hogy az elvégzett munka tökéletes legyen, a javításokat huzatópaddal és egyéb korszerű szakszerszámokkal végezzük el.

Fontos, hogy a karosszéria lakatolás minőségi munka legyen, cél  az eredeti állapot visszaállítása, tehát  a lehető legjobb szilárdságú, formájú és ívű karosszéria elérése.

Az autó karosszéria javítás követően a megfelelő lépések betartásával kapható a legkiválóbb fényezési végeredmény. A fém- és a műanyag karosszéria elemeket is fényezni kell!

A szervizünkben használt fényezőanyag vízbázisú, környezetbarát festék. Gyári receptúra felhasználásával, korszerű festékkeverő berendezéssel kapjuk meg a kívánt színt. Fényezés után természetesen polírozzuk a gépjárművét.

VISSZAHÍVÁST KÉREK!

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Szélvédő javítás, csere

Ha a gépkocsi szélvédője javítható ...
egy gyémánttűvel, vagy speciális fúróval kitakarítjuk a sérülés bemeneti nyílását…

… megjavítjuk. Nem fog látszani semmi sem.

Javítás után műbizonylatot adunk, amit minden vizsgaállomáson elfogadnak.


Ha a gépkocsi szélvédője javíthatatlan, mi kicseréljük fél nap alatt.

8 állomásban cseréljük gépjárműve szélvédőjét:


  • Megállapítjuk a szélvédő típusát.
  • Akadály mentesítjük a hozzáférést a szélvédőhöz.
  • Kivágjuk az első szélvédőt.
  • Letakarítjuk a szélvédőkoszorút.
  • Előkészítjük a megfelelő szerekkel.
  • Beragasztjuk az üveget.
  • Összeszereljük a gépjárművet.
  • Hagyjuk száradni a ragasztót.

Hozom-viszem szolgáltatás

Szervizünk munkatársa a gépjárművet a megadott helyszínről szervizünkbe szállítja, a javítást követően pedig átadja önnek a megbeszélt helyszínen és időpontban.

A “Hozom-viszem” szolgáltatást összekötheti cseregépkocsi bérlésével. A javítás időtartamára bérelt cseregépkocsit a munkatársunk a javításra váró gépkocsi átvételével egy időben adja át önnek. A cseregépkocsit a szervizelt jármű átadásakor kell visszaadnia.

A “Hozom-viszem” szolgáltatást Budapest IV. kerületében díjmentesen veheti igénybe!