Autóklíma szerviz 4. kerület

KLÍMATÖLTÉS, JAVÍTÁS, TISZTÍTÁS

Klímatöltés, javítás, tisztítás

A Klíma létfontosságú szerepet játszik a vezető és utasai teljes kényelme érdekében, különösen, szélsőséges időjárási körülmények között, ezért éves karbantartást igényel. A Klíma tökéletes működése biztosítja, hogy hűvös nyár, meleg tél, és páramentes szélvédő legyen minden évszakban.

Legkésőbb akkor kell a klímát kitisztítani, ha kellemetlen szagot érez a klíma bekapcsolása után! A klímatisztítás a klíma hatékonysága mellett egészségügyi szempontból is rendkívül fontos, főleg, ha allergiás vagy légúti panaszokkal küzdő személy is használja a gépkocsit!

Mit tartalmaz a klímatisztítás szolgáltatásunk?


  • Korszerű klímatöltő géppel ellenőrizzük a klímarendszert.
  • Az egész rendszert fertőtlenítjük speciális szerekkel.
  • Teszteljük a klíma hűtésfokát.
  • Szükség szerint javítjuk a meghibásodásokat.

Ha az autó légkondicionálója nem működik megfelelően, vagy szüksége van egy gázfrissítésre, vagy csak egy klímatisztításra, amely már hiányzott hosszabb ideig, pollenszűrő cserére, kérjen időpontot még ma.

AUTÓKLÍMASZERVIZ ÚJPESTEN - néhány érv ügyfeleinknek

KÉNYELMES ÉS BIZTONSÁGOS VEZETÉS

Ha a jármű utasterében nagyon magas vagy alacsony a hőmérséklet, az komoly igénybevételt jelent a járművezetőnek, és hátrányosan befolyásolja a reakcióképességét. A légkondicionáló rendszeres ellenőrzésével a hőmérséklet-szabályozás mindig tökéletesen működik, és a vezető a figyelmét a vezetésre összpontosíthatja.

A KÖRNYEZET VÉDELME

A légkondicionáló rendszeres ellenőrzésével a hibák idejekorán észlelhetők. Ezzel megakadályozható a környezetre káros hűtőközegek szivárgása.

KÖLTSÉGMEGTAKARÍTÁS

Ha rendszertelenül vagy egyáltalán nem tartja karban a légkondicionáló rendszert, az gyakorta magas költségű javításokat eredményez. A légkondicionáló rendszer rendszeres ellenőrzésével, kiküszöbölheti a költséges javításokat és ezzel pénzt spórolhat meg.

TISZTA LEVEGŐ

A légkondicionáló ellenőrzését a beltéri szűrő cseréjével fejezzük be. A járművezető és az utasok ekkor még nagyobb kényelemben és biztonságban utazhatnak.

  • A korom, a pollenek, a szennyező anyagszemcsék és a szennyeződések megbízható szűrésével megakadályozhatja a jármű utasainak egészségkárosodását.
  • Az aktívszénszűrő a legkisebb részecskéket is kiszűri, például a káros hatású gázokat és az ózont.
  • A lerakódások teljes megszüntetése, például a ventilátorban vagy a szélvédőn.

Fontos, hogy a légkondicionáló rendszer szervizelésekor kicseréltesse a beltéri szűrőt, mert a szerviz csak új szűrő behelyezésével lesz teljes.

Hová irányítsuk a hideg levegőt?
Bárhová, de sose irányítsa a hideg levegőt közvetlenül a testre, a végtagokra és az ízületekre.
Milyen hőfokra állítsam?
A kültéri hőmérsékletnél csak 6-8 fokkal állítsa alacsonyabbra a klímát.
Párásodik az ablak?
Párátlanításra is használja a klímát bátran, erre is alkalmas.
Mikor kapcsolhatom be?
Csak a motor beindítását követően kapcsolja be a klímát. Ne tartsa állandóan bekapcsolva.
Télen is?
Egész évben használja a klímát, legalább hetente egyszer kapcsolja be a készüléket, mert így a berendezés élettartama meghosszabbodik! A klíma téli (párátlanítás) ritka vagy nem használata csőrendszerben szivárgást okozhat. Az így fellépő hűtőközeg hiány károsítja a klímakompresszort.
Víztócsa van az autó alatt?
Ne ijedjen meg, ha az autó alatt víztócsa jelenik meg, különösen akkor, ha a levegő páradús.
Nem működik megfelelően?
Amennyiben a klímaberendezés nem működik megfelelően, azonnal kapcsolja ki, ne erőltesse, kérjen tőlünk időpontot.