Márkafüggetlen autószerviz IV. kerület

Szervizszolgáltatások

A járművek folyamatos és biztonságos működését elősegíti a rendszeres karbantartásuk. Ezért célszerű - a gépjármű garanciális időtartama után is - elvégeztetni a gyár által előírt összes karbantartást az éves vagy kilométer függő átvizsgálások során. Megfelelő gondoskodással és odafigyeléssel a jármű élettartama meghosszabbodhat.

Az autó szervizelését gyári karbantartási ütemezési útmutató alapján végezzük, mely minden esetben tartalmazza a motorolaj cseréjét minőségi castrol, mobil, motul motorolajjal, valamint olajszűrő cserét. Választható gyári, vagy bosch, mahle … stb. gyári minőségű utánagyártott olajszűrővel. A szerviz intervallum visszajelző alapállapotba állítását.

A gyári szerviz útmutató bizonyos szervizfeladatokat, vagy alkatrészcseréket időhöz, vagy futásteljesítményhez köti. Ezeket minden szerviz alkalmával ellenőrizzük, utasítás szerint a megtett kilométernek megfelelően cseréljük.

VISSZAHÍVÁST KÉREK

Az autó átvizsgálása során a következőket ellenőrizzük:

Diagnosztika, hibafeltárás

Műszeres hibamegállapítás az autódiagnosztikai csatlakozón keresztül:

Valami kotyog? Valami kopog? Furcsa hangokat hall? Néha csak úgy, ok nélkül kigyullad egy-egy hibajelzés a műszerfalon? Vagy egyszerűen szeretne megbizonyosodni arról, hogy az elektronikus rendszer jól működik autóján?

Klímaszerviz

Klímatöltés, javítás, tisztítás, haibakeresés:

A Klíma létfontosságú szerepet játszik a vezető és utasai teljes kényelme érdekében, különösen , szélsőséges időjárási körülmények között, ezért éves karbantartást igényel.

Gumiszerviz

Gumiszerelés, defektjavítás, centírozás

Nem szabad a gumiabroncson spórolni! Hiszen ez a találkozási pont az autó és az úttest között. Azt sem szabad elfelejteni, hogy a közúti balesetek közel felében valamilyen szerepet játszik a gumiabroncs!

Karosszéria javítás - fényezési munkák

Lakatos és fényezési munkák korszerű technológiával

Sérült illetve karambolos gépjárművek teljes körű karosszéria javítását, fényezését vállaljuk! Cél az eredeti állapot visszaállítása, tehát a lehető legjobb szilárdságú, formájú és ívű karosszéria elérése.

Autómentés

Éjjel-nappal, munkaszüneti napoktól függetlenül

Hívásától számított 15 percen belül a legrövidebb útvonalon indulunk Önért autómentővel vidékre, külföldre! Minden korszerű felszereléssel rendelkezünk, amire az autómentés során szükség lehet.

Vonóhorog felszerelés

Utólagos felszerelés és műszaki vizsgáztatás

Vállaljuk vonóhorgok utólagos felszerelését, elektromos bekötését és a gépjármű műszaki vizsgáztatását. Sokan nem tudják, de ha vonóhorgot szereltetünk fel a gépjárműre, a járműnek újra át kell esnie a műszaki vizsgán.