Auto Szum Kft. autószerviz 4 kerület
Weboldalunk megújult!
október 30, 2015
gépjármű adatlekérő
Végre itt a gépjármű adatlekérdező
november 26, 2015
Mutasd az összeset
látni és látszani 4. kerület

Idén már negyedik alkalommal kerül megrendezésre a Látni és Látszani kampány Magyarországon. Az akció célja a baleset megelőzés, a közlekedés biztonság. A tél beköszöntével kiemelten fontos a látás és a láthatóság kérdése. Innen ered az akció „Látni és Látszani” elnevezése is. A hideg idővel, rövidülnek a nappalok, hosszabbodnak az éjszakák.

Hamarabb sötétedik, romlanak a látási viszonyok az utakon. Minden autós érdeke, aki volán mögé ül, hogy ellenőriztesse látását és átvizsgáltassa gépjárművét!
A Látni és Látszani akció keretében most díjmentesen lehetőséged van rá. Természetesen egy ilyen jó ügy mögé hasonlóan az elmúlt évekhez, az Auto-Szum Kft. idén is beállt!

Évek óta sikeresen részt veszünk a Látni és Látszani kampányban, így idén is arra buzdítunk, hogy gyere el hozzánk az ingyenes ellenőrzésre!

Látni és látszani az utakon

Érdemes élni az ingyenes átvizsgálás nyújtotta lehetőséggel, hiszen most térítés nélkül átnézzük autód megfelelő „látását” és látszatát is. Az ellenőrzés hasonló a műszaki vizsga előtti átvizsgáláshoz, azzal a különbséggel, hogy most ingyenesen elvégeztetheted, akár az Auto-Szum Kft.-nél is.

Kérj időpontot az akcióban részt vevő szervizünkbe és mi…

  • Első lépésben elvégzünk egy általános világítás ellenőrzést. Beleértve a tompított fényszórókat, a reflektorokat, az irányjelzőket, a féklámpákat, a ködlámpákat és a tolatólámpákat.
  • Második lépésben ellenőrizzük, hogy megfelelően vannak-e beállítva a fényszórók.
  • Harmadik lépésben meggyőződünk róla, hogy megfelelően működik-e az ablakfűtés és a párátlanítás.
  • És végül, de nem utolsó sorban ellenőrizzük az ablakmosó rendszert is, a tökéletes kilátás érdekében.

Természetesen, ha bármi hibát találunk, akkor kedvezményes árajánlatot adunk a probléma javítására! Sőt, ha a hiba orvoslása kevesebb, mint 30 perc, nem számolunk fel munkadíjat a javításra! Csak az alkatrész árát kell megtéríteni pl: izzó díja.

Ha pedig hiba feltárása nélkül végeztünk a gyors és ingyenes átvizsgálással, akkor Te is meggyőződhettél róla, hogy autód tökéletesen „lát és látszik” az utakon.


ingyenes autóvilágítás vizsgálat

Saját látásunk ellenőrzése

Miután meggyőződtünk autónk megfelelő világítástechnikájáról, érdemes saját látásunkat is ellenőriztetni. A Látni és Látszani kampányban, résztvevő optikákban ugyanis ingyenesen tesztelhetjük látásunkat. Az ellenőrzés során objektíven, komputerrel és szubjektíven is ellenőriztethetjük látásunkat. Az ellenőrzéssel rengeteget tehetünk saját és a környezetünk biztonságáért! Ugye, Neked is van rá 5 perced?

Teszteld tudásod!

Ha szereted a kvízeket… Ha érdekel, hogy megfelelő-e a KRESZ tudásod a világításra vonatkozó kérdések megválaszolásában… Teszteld tudásod a Látni és Látszani kampány weboldalán található kérdőív segítségével.

Fokozott közúti ellenőrzés

2015.11.11. óta országos razzia van az utakon. A rendőrség kiemelten figyeli az autók, motorok megfelelő világítását, láthatóságát. Ha Te már rendelkezel olyan igazolólappal, melyet akár nálunk is díjtalanul beszerezhetsz a Látni és Látszani kampány keretében, abban az esetben a megállító rendőr számára is igazolod a vizsgálatot, ezzel pedig jócskán felgyorsíthatod az ellenőrzést.

Kiknek ajánljuk, hogy jelentkezzenek hozzánk a Látni és Látszani akcióra?

  • Akik felelősségteljes sofőröknek tartják magukat.
  • Akik tudják, hogy a tél beköszöntével megsokszorozódik a balesetek száma, köszönhetően a látási viszonyok jelentős romlásának.
  • Akik szeretnék ezeket a baleseteket elkerülni.
  • És akiknek kellően fontos a közlekedésbiztonság.

Légy Te is felelősséggel saját és környezeted megóvásáért! Jelentkezz a Látni és Látszani akcióba a Kapcsolat menüpont alatt!