Ünnepi nyitva tartás az Auto-Szum Kft.-nél

mikortól kell a téli gumi?
Autód készen áll a télre? Teszteld le velünk!
november 30, 2015
Változások a műszaki vizsgáztatásban
január 8, 2016
Mutasd az összeset

Hétvégén már gyújthatjuk is meg a harmadik gyertyát az adventi koszorúnkon, így aktuálissá vált, hogy egy bejegyzésben megírjuk Nektek, hogyan leszünk nyitva a karácsony közeledtével, miben számíthattok ránk az ünnepek alatt!

Gőzerővel készülünk már mi is az évzárásra, így kifejezett javítási, szervizelési munkákat idén már nem tudunk elvállalni. Azonban, szabad műszaki vizsga időpont még van, akár számodra is!

A Te autód műszaki vizsgája mikor jár le?

Nézd meg inkább most a forgalmidat, nehogy az ünnep alatt maradj autó nélkül! Tudtad, hogy akár 30 nappal előre hozhatod a műszaki vizsgád időpontját, mégsem kopik annak érvényességi ideje? Mert, ha a műszaki vizsga annak érvényességének lejárata előtti 30 napon belül történik, már nem a vizsga napjától, hanem a lejárattól számolódik újra a két év érvényességi idő. Így nem érdemes kitolni az utolsó pillanatra a műszaki vizsgát! Ha 30 napon belül jár le a műszakid, kérj időpontot inkább még az ünnep előtt!

Most még tudunk szabad vizsgaidőpontot adni! Telefonszámunk, ahol időpontot kérhetsz: +36 70 507 69 83

Ha javításra lenne szükséged…

Ahogyan a bevezetőben már írtuk kifejezetten javításra, már csak januárra tudunk szabad időpontot adni, de ha a műszaki vizsgára hozott autódon javítani való lenne, természetesen azt meg tudjuk csinálni.

Ha a legrosszabbkor történik meg a baj…

Bár sosem jön jókor, ha az autónk nem indul, lerobban, de talán az ünnepek alatt okozhatja a legnagyobb problémát. Pont ezért kell felkészülni a legrosszabbra is, ezért jó ha tudod, ha ilyen problémád lenne, számíthatsz az Auto-Szum Kft.-re. Non Stop Autómentő segítségével gondoskodunk az autó kimentéséről, telephelyünkre történő szállíttatásáról és a január első hetében történő javításáról is! Keress minket bizalommal elérhetőségeinken!

Ünnepi nyitvatartásunk

December 21. előtt a szokásos módon várunk mindenkit hétfőtől péntekig 8 órától 17 óráig.
December 21. és január 1. között zárva tartunk.

Első munkanapunk az Újévben: január 4. Ezt követően újra a hagyományos nyitvatartásban várjuk ügyfeleinket!

boldog-uj-evet-auto-szum-kft