Az autószerviz választás szempontjai
október 20, 2015
látni és látszani 4. kerület
Látni és Látszani akcióban az Auto-Szum Kft. idén is részt vesz
november 17, 2015
Mutasd az összeset
Auto Szum Kft. autószerviz 4 kerület

Weboldalunk megújult!

Ha már többször jártál honlapunkon észrevehetted, hogy az elmúlt hetek során kissé átalakultunk, megújultunk. Jó pár extra, hasznos funkciót készítettünk, hogy még kényelmesebbé tegyük számotokra weboldalunk böngészését. Blogot indítottunk, hogy ellássuk olvasóinkat számos hasznos információval, tanáccsal, olykor figyelemfelhívással. Részletezzük most, mi változott…
markafuggetlen-autoszerviz-iv-kerulet

Design

Az első és legszembetűnőbb változás, hogy honlapunk külseje átalakult. Szeretnénk minél átláthatóbbá, minél könnyebben kezelhetővé tenni számodra a böngészést. Igyekszünk képekkel, olykor videókkal színesíteni számotokra weboldalunk olvasását.

Közösség

Weboldal átalakításunk mellett, folyamatosan fejlesztjük közösségi oldalunkat is. Szeretnél első kézből értesülni legfrissebb írásainkról? Legaktuálisabb cikkeinkről? Szeretnél végre egy olyan oldalt követni, aki naprakész, hasznos hírekkel szolgál az autós társadalomnak? Akkor kövess minket a Facebook-on is!

Kategóriák

A már fent vázolt átláthatóság érdekében különböző kategóriákat hoztunk létre. Szeretnénk, ha azonnal megtalálnátok, amit kerestek:
legyen szó akár csak egy általános szervizről, akár a műszaki vizsgáról, akár klímajavításról vagy akár gumiszervizről.

A jobb felső menüpont weboldalunk bármelyik oldaláról elérhető, pont azért, hogy bárhol is olvass az oldalon, legyen lehetőséged akár további témákban böngészni, akár azonnal kapcsolatba lépni velünk.Visszahívás kérés

És, ha már a kapcsolatba lépésnél tartunk, szeretnénk felhívni a figyelmedet, új modulunkra a visszahívás kérésre! Feltennéd kérdésed, de éppen nem tudsz telefonálni? Vagy csak örülnél egy visszahívásnak? Ha megadod neved, és telefonszámod, egy számodra kiválasztott időben visszahívunk!

Üzenetküldés

Inkább levelet írnál nekünk? Azt is megteheted, ugyanis létrehoztunk egy azonnali üzenetküldő modult! Kérdésed van? Javaslatod, észrevételed? Vagy időpontot szeretnél kérni? Küldd el nekünk üzeneted, és válaszolunk rá!


Blog

Hétről hétre frissülő tartalommal várunk vissza honlapunkon! Szeretnénk segíteni Neked, oldalunk látogatójának az aktuális problémák leírásában és vázolásában. Legyen szó akár az évszak szerinti szervizről/kerékcseréről /jármű karbantartásról… igyekszünk mindig aktuálisnak lenni!

Szeretnék jó tanácsokkal, tippekkel, trükkökkel ellátni autód szervizelése, javítása kapcsán.

Ha kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal… csak kattints ide a kapcsolatba lépéshez!