mikortól kell a téli gumi?
Mikortól kell a téli gumi?
október 5, 2015
Ablaktörlő – Tippek az őszi, téli időjárásra
október 15, 2015
Mutasd az összeset
műszaki vizsga előtt

Műszaki vizsga előtt

Hamarosan lejár a műszaki vizsgád? Felmerült benned a kérdés: mikor érdemes időpontot kérni? Akkor van számodra pár hasznos információnk.  Tudtad, hogy akár 30 nappal is előrébb hozhatod a műszaki vizsgád időpontját, mégsem kopik annak érvényessége? Felejtsd el a kapkodást, biztosíts be magad már előre!

Kaptál már emlékeztető levelet tőlünk?

Ha még nem, az azt jelenti, hogy még nem jártál nálunk! Aki ugyanis megfordul szervizünkben, díjtalanul élvezheti a műszaki vizsga előtti emlékeztető küldés minden előnyét! Nincs többé elfelejtett műszaki vizsga, vagy netalántán már lejárt műszaki vizsga! Velünk biztosra mehetsz, és nyugodtan hátradőlhetsz… figyelmeztetünk a műszaki vizsgád lejárata előtt.

Ha szeretnéd, kérheted most IDE kattintva az értesítést, de ha legközelebb jössz hozzánk, felvesszük adataidat és automatikusan élvezheted az műszaki vizsga előtti emlékeztető küldésünket!

Műszaki vizsga előtt… kérj időpontot!

A vizsga napján nem kell itt hagynod szervizünkben az autódat, akár nálunk, a helyszínen is megvárhatod azt, hiszen ha előzetesen bejelentkezel, akkor 1 órán belül végzünk a műszaki vizsgáddal! Mikor érdemes időpontot kérni?

Akár már a műszaki vizsgád lejárata előtt 30 nappal!

2012-ben fogadták el azt a jogszabályt miszerint akár 30 nappal előre lehet hozni a műszaki vizsga időpontját, mégsem kopik annak érvényességi ideje. Ha a műszaki vizsga az érvényesség lejárata előtti 30 napon belül történik, már nem a vizsga napjától, hanem a lejárattól számoljuk az érvényességi időt.

Például: Ha Neked február 18.-án jár le a műszaki vizsga érvényességed, és január 18.-án vagy azt követően vizsgázol, már nem a vizsga napjától, hanem a forgalmiban szereplő lejárati dátumtól (február 18.) fogjuk számolni a 2 év érvényességi időt.

Miért jó ez Neked?

Mert nem szükséges kitolni a műszaki vizsga időpontját a lejárat dátumáig…

  • Ha esetlegesen bármi más teendőd lenne (pl: elutazol a műszaki vizsga lejáratának idején), akkor nem veszítesz a műszaki vizsga érvényességéből napokat, esetleg heteket.
  • Nem kell kapkodnod, és az utolsó pillanatra hagynod a műszaki vizsgát, ezzel elkerülve, hogy kopjon, rövidüljön annak érvényességi ideje.

A Te műszaki vizsgád mikor jár le?

Nézd meg most a forgalmid! Hamarosan esedékessé válik a műszaki vizsga? Netán már kevesebb, mint 30 napod van?
Akkor kérj időpontot most ezen a telefonszámon: +36 70 507 69 83