Ablaktörlő – Tippek az őszi, téli időjárásra
október 15, 2015
Auto Szum Kft. autószerviz 4 kerület
Weboldalunk megújult!
október 30, 2015
Mutasd az összeset

Az autószerviz választás szempontjai

Autószervizt keresel? Akkor olvass tovább, ugyanis összegyűjtöttük Nektek, hogy milyen főbb szempontok szerint érdemes autójavítót választani.

Helyszín

Az egyik legkézenfekvőbb szerviz választási szempont, hogy minél közelebb legyen az ügyfél lakóhelyéhez vagy munkahelyéhez.

Autószervizünk a 4. kerület jól megközelíthető részén található, Újpest szívében. A Váci út közelsége kapcsán könnyen idetalálnak ügyfeleink, a mellékutcában való elhelyezkedés miatt, pedig a parkolás, közlekedés sem okoz fennakadást számukra.

Ár

A másik igen sarkaltosan kérdés: milyen árakon dolgozik az adott autószerviz?

Tény: nem mi vagyunk a legolcsóbb autószerviz a 4. kerületben. De biztosan állíthatjuk, hogy korrekt árakon, minőségi munkát végzünk!

Hiszen olykor a legolcsóbb a legdrágább! Hidd el, aki minimum árakon dolgozik, megszerzi azt a nyereséget, hogy profitáljon. Hogyan?

  • Magasabb alkatrész árakkal kompenzálja a relatív „alacsony” munkadíját.
  • Egy általános autószerviz vagy példának okáért egy műszaki vizsga során, egyre több és drágább hibákra derít fényt, melyeknek javítása nem feltétlenül szükséges (még).
  • Az olcsó munkadíját, minél kevesebb ráfordított energiával próbálja kompenzálni. Az ilyen szituációkból születnek meg a továbbra sem megfelelően szervizelt javítás

Nem sokkal megnyugtatóbb, ha profi minőséget kapsz a pénzedért? Ha olyan autószervizt választasz, ahol elég időt és energiát fordítanak a javításra, hogy kellő gonddal megtalálják és orvosolják a hibát? Ahol egy korrekt árajánlatot készítenek Neked már a munka megkezdése előtt?

Gondolkozz reálisan… aki minimum árakon dolgozik, valamilyen rejtett költségben fogja kompenzálni a kiesett nyereséget. Non-profit autószerviz nincsen.

Idő, gyorsaság

Senki sem szeret autójától hosszabb időre megválni, így fontos autószerviz választási opció a gyorsaság is. Érdemes olyan helyet választanod, ahol időpont egyeztetéssel történik a javítás, hiszen akkor Neked is sokkal könnyebb, hogy csak az adott időre kell megválnod autódtól. Autószervizünk a 4. kerület közepén, minden esetben időpontot egyeztet az érdeklődőivel, hogy ezzel is felgyorsítsa a  javítás folyamát!

Szintén fontos megjegyezni, hogy ne hagyjuk, hogy a kapkodás a szerviz kárára történjen! Mi például mindig kellő időt hagyunk egy autóra, hajlamosak vagyunk inkább rászámolni a javításra, hogy biztosan olyan szervizt végezzünk, hogy az ügyfeleink önbizalommal ülhessenek vissza a volán mögé, biztosak legyenek benne, hogy a javítás 100 százalékos.

Márkaorientáltság

Vannak, akik jobban preferálják a drágább, de márka specifikus autószervizeket. Mások, köszönhetően a kisebb árrésnek, kifejezetten a márkafüggetlen autójavítókat keresik. Általános tapasztalat, hogy ameddig az ügyfeleket kötelezi a garancia, addig természetes márkaszervizbe hordják autóikat, azonban a jótállás lejárata után inkább a márkafüggetlen szervizt választják. 4.kerületi autószervizünk márkától függetlenül várja az érdeklőket!
http://becsifekete.blog.hu/2015/10/16/kukasok_boltja

Autószerviz mérete, nagysága

Sokaknál az autójavító mérete is szempont lehet a választás során. Vannak, akik a nagyobb, közismertebb, de olykor drágább autószervizeket keresik. Mások pedig kifejezetten azt szeretik, ha jól ismerik az autószervizben dolgozó személyeket, jobban preferálják a kisebb autószervizek családias légkörét, hangulatát. Autószervizünk a 4. kerültben egy közepes nagyságú autójavítónak felel meg, ahol élvezhetik ügyfeleink az ügyfélbarát kiszolgálást, és családias légkört, de korszerű műszereinknek köszönhetően márkától függetlenül is, profi teljeskörű autószervizt kapnak nálunk.

Extra szolgáltatások – Hozom-viszem

A „hozom-viszem szolgáltatás” szolgáltatás azt jelenti, hogy az autószerviz valamelyik munkatársa egy megadott helyszínről a műhelybe szállítja az autót, majd a szervizelést követően gondoskodik a visszaszállításáról is.

Hozom-viszem szolgáltatásunkat újpesti autószervizünk díjmentesen nyújtja a 4. kerületben!

Szolgáltatásunkat akár csereautó bérléssel is igénybe veheted.
Auto Szum Kft. autószerviz 4 kerület

Kiknek ajánljuk autószervizünket a 4. kerületben?

  • Akik egy megbízható, korrekt áron dolgozó autószervizt keresnek.
  • Akik nem szeretik a rejtett költségeket.
  • Akiknek fontos az ügyfélbarát kiszolgálás.
  • Akik olyan műszaki vizsga bázist keresnek, ahol nem “csak autószerelők” tehetnek sikeres vizsgát.

Ha Te is ilyen autószervizt keresel a 4.kerületben, vedd fel velünk a kapcsolatot és kattints ide!